dinsdag 21 september 2010

memo blocjes...

Vorige week deze memo blocjes gescrapt samen met Annemiek. Zo leuk om te doen en 'n lief cadeautje om weg te geven.

De eerste 2 met prachtig papier wat ik bij Pipoos gekocht heb, met veel bling, de lichte streepjes zijn allemaal goudkleurig........en dat ga ik zeker ook nog 'n keer voor de kerst gebruiken.

Deze 2 zullen wel een plaatsje vinden bij iemand die wél de Magnoliaatjes lief vind.
Ik heb ze gestempeld, gescand en daarna verkleind want de blocjes zijn maar 9x9 cm.

Aan de binnenkant nog 'n klein tekstje gestempeld en voila, toch lieve cadeautjes?

Ga nu eerst mijn hobby kamer kuisen om er vervolgens weer 'n nieuwe puinhoop van te maken met de volgende kaart!

Iedereen nog 'n gezellige dag, hier is het nog steeds wachten op het zonnetje :-( en bedankt weer voor het langskomen.

Liefs, Agnes

dinsdag 14 september 2010

2 Kerstkaartjes...

Hallo allemaal,
Hier weer 2 kerstkaarten die ik vorige week had afgemaakt maar nog lagen te wachten om op de kiek gezet te worden.
Ons huis is altijd zo donker door het vele groen voor en achter, dat het altijd moeilijk is om 'n goed plekje te vinden om te fotograferen. (misschien 'n fotostudio 'n goede optie.... ha ha). Maar afgelopen zaterdag 'n heerlijke zonnige dag dus meteen gebruik van gemaakt! Het eerste kaartje heb ik met het mooie papier van MD gemaakt Old Fashioned Christmas en de tweede met het papier van Papermania,
De Magnolia stempels zijn al wat ouder maar ik vind ze nog steeds super om te gebruiken en vooral nu met het distressen worden ze toch nét even wat anders.

De afwerking spreekt wel weer voor zich denk ik.
Veel roosjes bij het eerste kaartje (ben ik gek op ) en 'n prachtige metalen corner, gekocht bij het Scrapbookdepot waar ik in augustus geweest ben, leuke "winkel" maar wel eerst even een afspraak maken van te voren wanneer je er 'n kijkje wilt gaan nemen.

Deze wat minder druk gemaakt, per slot houdt niet iedereen van al die tierelantijnen
:-) De bloem bestaat uit 'n Bosskut stans, de Poinsetta met daar boven op 'n mooie Gardenia.
Nou, hier is het al de hele dag snert weer en voor de rest van de week ook niet veel goeds beloofd, dus dat wordt weer lekker aan de crea ....
Ik wil jullie ook nog bedanken voor al die lieve reacties over onze hond. Het gaat weer redelijk goed met haar en lijkt alweer bijna op de oude!
Wens iedereen 'n gezellige avond, bedankt voor het langskomen en tot snel!

Liefs, Agnes


woensdag 8 september 2010

Happy Birthday...

Oh wat erg, er komt zo weinig uit m'n handen op het ogenblik. Vorige week was onze Franse Bull zo ziek dat we bijna dachten dat we haar moesten laten inslapen. Maar na diversen onderzoeken en rontgenfoto's (en 'n paar duiten armer, haha) blijkt dat ze 'n hernia en artrose heeft. Dit schijnt veel bij Bullen voor te komen maar met speciaal voer en misschien nog 'n operatie in het verschiet kan ze gelukkig nog 'n tijd mee! Nu is ze nog aan de pijnstillers maar het gaat gelukkig 'n stuk beter. Maar dit kaartje heb ik nog tussen door kunnen maken voor de verjaardag van mijn zus. 'n nieuw Magnoliaatje weer gebruikt samen met het mooie Magnolia papier. Afgewerkt met de retroponsen voor de bloemen, wat roosjes, 'n MD Creatable voor de blaadjes, 'n swirl met parels/strass steentjes en de vlinders van de MS pons en natuurlijk ingekleurd met distress.

Ik hoop nu echt weer wat sneller te plaatsen, moet nog 'n paar kerstkaarten afwerken dus binnenkort meer.

Bedankt weer voor het langskomen en tot gauw!!

Liefs, Agnes