woensdag 26 oktober 2011

Something for you....


Hallo allemaal,

Something for you Tilda..........ja, en wie vind haar nu niet lief?
Ik vind haar in ieder geval geweldig en ze is alweer één van mijn favorieten geworden.
Ze doet me zo denken aan de Duitse Hümmel beeldjes, niet dat ik die heb hoor :) maar die bestaan al zo lang dat de meeste wel weten wat ik bedoel.
Ik heb nog eens een keer met de copics gekleurd want oefening baart kunst denk ik maar (4 in de prullenbak en één op de kaart)

Papier is van Maja Design, tekst stempel  van Magnolia,  Create a Shape van Avec voor de takjes, Nestabilities en 'n Martha Stewart pons gebruikt. Het ovaaltje rondom bewerkt met goud stickels en voor de bontrandjes flower soft. Het geheel afgewerkt met 'n bloementoefje met twee sterpinnetjes.

Ik vind het echt een schatje geworden en ga eens héééél  lang nadenken bij wie ik haar op de mat zal laten vallen t.z.t. :)

Wens iedereen nog een fijne avond en tot de volgende keer.

Liefs Agnes

donderdag 20 oktober 2011


Hallo allemaal,

Weer een kerstkaartje om te laten zien. Ik hoop het tempo vast te houden :)
Deze stempel is van het Magnolia Event van vorig jaar, shame, ik had 'm nog niet gebruikt.
Ik heb mezelf gedwongen om met de copics te kleuren, pffff wat een werk, was het bijna vergeten  maar ik vond het dit keer echt leuk om te doen en ben er best wel een klein beetje tevreden over.

Het populaire papier gebruikt van Maja  Design, tekststempel  van Magnolia, div. Martha Stewart ponsen, 'n doohickey en de rest mogen jullie zelf invullen :)

Morgen weer een dagje naar Angelique om de mooie kalender te gaan maken. Ik heb er reuze zin in!

Dit is het weer voor even en wens jullie allemaal vast een fijn weekend en tot snel!

Liefs Agnes


vrijdag 14 oktober 2011


Hallo allemaal,

Dit keer maar weer eens een kerstkaartje, heb er nog wel een aantal te gaan maar de tijd en zin ontbreekt op het ogenblik een beetje....Nou ja, daar zal iedereen wel eens last van hebben.
Voor dit kaartje heb ik de kerststempel van het Magnolia Event van alweer bijna 2 jaar geleden gebruikt, ze
 blijft mooi!
De uitgestanste klok van Tim Holtz heb ik van een mede blogger gekregen en ja, voordat de tijd weg tikt heb ik die eerst maar eens gepakt om iet mee te maken en dit is het resultaat geworden.

Papier wat ik gebruikt heb is van Making Memories "Noël" stansjes van MD en Bosskut en de tekststempel is van LOTV. De kerstboompjes zijn bewerkt met de Cuttlebug folder Swiss Dots, het vleugeltje van Tilda en de boompjes heb ik nog wat bewerkt met stickels en de klok met crackle paint.

Voor iedereen een heel gezellig weekend, voor wie nog een weekje vakantie heeft 'n fijne vakantie en allemaal nog even genieten van het heerlijke herfst zonnetje!

liefs  Agnes

dinsdag 4 oktober 2011

Cupcake...

Zaterdag 24 september, alweer anderhalve week geleden ben ik samen met mijn jongste dochter weer eens gezellig 'n dagje bij Angelique geweest  om 'n cupcake te maken.
Zoals gewend was het natuurlijk weer een hartstikke gezellige dag en alles tot in de puntjes verzorgd.

Ik heb het in de bruin tinten gemaakt en het papier van Maja Design gebruikt, kant en lint kon onbeperkt gebruikt worden en de roosjes heeft Angelique zelfs met de airbrush in kleur gespoten, wat een service hè !

hier nog even 'n kiekje van de bovenkant

De volgende is alweer in de maak maar dan in de traditionele kerstkleuren.

En dan  nog even dit: ik heb van de week heel veel problemen gehad om reacties te kunnen  plaatsen dus toch maar eens Google Chrome geinstalleerd en ik moet zeggen het werkt perfect! Hopelijk blijft het zo.

Iedereen nog een fijne week en tot gauw.

liefs Agnes

De mooie blog layout komt hier vandaan